ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 253

Charlotte Cracker

Charlotte Cracker eshte personazh fiktiv One Piece. Ai eshte djali i dhjete dhe femija i 15-te i Familjes Charlotte. Ai eshte gjithashtu nje nga Tre Komandantet e Embel te Pirateve Big Mom dhe sherben si Ministri i Biskotave i Vendit Totto, duke ...

Charlotte Katakuri

Charlotte Katakuri eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte djali i dyte dhe femija e trete e Familjes Charlotte dhe nje nga tre komandantet e Pirateve te Big Mom. Ai eshte Minister i Miellit te Vendi ...

Charlotte Linlin

Charlotte Linlin e njohur si Big Mom eshte pirate dhe nje nga perandoret. Ajo sundon mbi vendin e saj Totto si mbretereshe, ku qellimi i saj eshte te mbledh te gjithe racat e botes dhe te jetojne ne paqe se bashku pa perjetuar diskriminim apo seg ...

Donquixote Doflamingo

Donquixote Doflamingo, i njohur me nofken e tij Demoni Qiellor, eshte personazh fiktiv ne animen dhe mangen One Piece. Ai ishte kapiteni i Pirateve Donquixote dhe ish-Shichibukai me nje shperblim prej 340.000.000 beli, nje komisioner me i ndikuar ...

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk ose ndryshe i njohur si Syri i Shqiponjes, eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte anetar i Shichibukai dhe mbajtesi i tanishem i titullit" Shpatari me i Fuqishem ne Bote”.

Dragonjtë Hyjnor

Dragonjte Hyjnor ose Fisniket e Botes jane pasardhesit e nentembedhjete te Njezet Mbreterive qe themeluan Qeverine Boterore ne serialin e animuar One Piece. Ata jane antagonistet kryesore, perfshire Pese Pleqte, ish-Shichibukai Donquixote Doflami ...

Edward Newgate

Edward Newgate, me i njohur si "Mjekerrbardhi" eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai ishte kapiten i Pirateve te Mjekerrbardhit dhe ishte i njohur si Njeriu me i Forte ne Bote dhe Njeriu me i Afert i thesharit One Piece pas vdek ...

Edward Weevil

Edward Weevil eshte nje personazh fiktiv One Piece. Ai pretendon se eshte djali i Edward Newgate" Mjekerrbardhi” dhe ishte nje nga Shichibukai deri ne shperberjen e organizates. Nena e tij eshte Bakkin, e cila pretendon se ishte e dashura e Mjeke ...

Eustass Kidd

Eustass" Kapiten” Kidd eshte pirate fiktiv ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte nga South Blue dhe kapiten i Pirateve Kidd. Ai eshte nje nga dymbedhjete pirateve qe i referohet Gjenerata me e Keqe. Kur ai u permend nga ...

Fisher Tiger

Fisher Tiger i njohur si Aventurier, eshte personazh fiktiv One Piece. Ai ishte themelues dhe kapiten i Pirateve te Diellit. Ne te kaluaren, ai ishte nje nga dy personat qe moren nje qendrim kunder diskriminimit ndaj njerezve-peshq, ndersa tjetri ...

Gecko Moria

Gecko Moria eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte kapiten i Pirateve Thriller Bark dhe nje ish-Shichibukai. Ai ka nje shperblim prej 320.000.000 beli e cila ishte e ngrire deri kur ai humbi poziten e tij si Shichibukai. Mo ...

Gild Tesoro

Gild Tesoro eshte personazh fiktiv dhe antagonisti kryesor i One Piece Film: Gold. Ai ishte mbret i kazinos dhe pronar i Gran Tesoro, anija me e pasur ne bote, para mposhtjes dhe arrestimit te tij.

Gol D. Roger

Gol D. Roger i njohur si Gold Roger ishte nje pirate legjendar i njohur si Mbreti i Pirateve. Ai ishte kapiten i Pirateve te Roger dhe posedues i thesarit te njohur One Piece. Ai ishte babai biologjik i Ace. Roger ishte i famshem si njeriu qe ben ...

Hiyori Kozuki

Hiyori Kozuki eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ajo eshte vajza e Oden Kozuki dhe Toki Kozuki. Ajo eshte motra e Momonosuke Kozuki, por me frutin e nenes se saj te udhetoj ne te ardhmen, ajo udhetoi 20 vite perpara ne kohe dhe ...

Im (One Piece)

Im eshte personazh fiktiv One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai/Ajo eshte personi jashtezakonisht i larte ne Qeverine Boterore te cilet edhe Pese Pleqte i perkulen dhe cili ulet ne Fronin e Zbrazte. Megjithate, ekzistenca e Im eshte e panjohur p ...

Issho

Issho zakonisht i njohur si Fujitora eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte admiral. Ai u be admiral pas doreheqjes se Aokijit dhe ngritjes se Akainus prej pozites si admiral ne floten e admiralit. Ashtu si paraardhesi i ti ...

Jack (One Piece)

Jack eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte oficere ekzekutiv ne Ekuipazhin e Bishave dhe nje nga tre doret e djathte te Kaidos, i njohur si Disaster. Ai konsiderohet udheheqes te rajonit Kuri te Vendit Wano. Ai eshte njeri ...

Jesus Burgess

Jesus Burgess i njohur me nofken Kampioni, eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte timonier dhe nje nga dhjete kapitenet titanik i Pirateve te Mjekerrziut, duke qene kapiteni i anijes se pare.

Jewelry Bonney

Jewelry Bonney e njohur si E pangopura, eshte personazh ne anime dhe manga One Piece. Ajo eshte pirate dhe kapitene e Pirateve Bonney. Ajo dhe ekuipazhi i saj jane nga South Blue. Ajo eshte nga dymbedhjete pirate qe referohen si Gjenerata me e Ke ...

Kaido

Kaido i Bishave eshte personazh ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte gjeneral-guvernator i Pirateve te Bishave dhe nje nga kater perandoret qe sundon mbi Boten e Re. Kaido ka pushtuar Vendin Wano se bashku me ekuipazhin ...

Katër Perandorët

Kater Perandoret jane pirate shume te fuqishem ne serialin e animuar One Piece. Ata nuk jane aleate dhe as qe jane armiq te njeri-tjetrit. Perkundrazi, te kater preferojne te mbeten te pavarur ne shumicen e rrethanave. Secili jetojne ne gjysme e ...

Killer (One Piece)

Killer eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Killer eshte anetar i Pirateve Kid dhe nje nga dymbedhjete qe i referohen si Gjenerata me e Keqe. Shperblimi i tij eshte prej 200.000.000 beli.

Kizaru

Borsalino i njohur me nofken e tij Kizaru eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece, krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte nje admiral ne Marinsat. Ne japonisht, zeri i tij u be nga Unshō Ishizuka deri ne vitin 2016. Ne Funianimation, zeri ...

Krokodili (One Piece)

Sir Crocodile eshte personazh fiktiv One Piece. Ai eshte ish-president i sindikates kriminele Baroque Works. Ai eshte nje nga dy personazhet qe ka mposhtur Luffy me shume se nje here. Ai dublohet nga Ryūzaburō Ōtomo ne japonisht. Ne anglisht, ai ...

Lucky Roux

Luck Roux ka trup te rrumbullaket dhe shpesh shihet duke ngrene mish. Ai mban syze mbrojtese gjate gjithe kohes. Ai gjithmone duket i qeshur pa marre parasysh sa eshte serioze situata, siq shihet ne perplasjen mes Shanks dhe Mjekerrbardhit. Ai ka ...

Magellan (One Piece)

Magellan eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte nenkryetari i Impel Down. Ai ishte me pare krye-kujdestari i burgut, por pas deshtimit te tij per te ndaluar masen e tij te vetme te burgut, ai u zevendesua nga Hannyabal dhe ...

Marco

Marco "Feniksi" eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte ish-komandanti i divizonit te pare i Pirateve te Mjekerrbardhit. Epiteti i tij u emerua pas frutit te tij qe e lejon ate te transformohet ne feniks. Pas Luftes se Shpag ...

Marshall D. Teach

Marshall D. Teach, i njohur si Mjekerrziu, eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte admiral i Pirateve te Mjekerrziut dhe nje nga kater perandoret. Ai eshte i vetmi person i njohur ne histori qe ka dy fruta te detit. Fillimis ...

Monkey D. Dragon

Monkey D. Dragon eshte personazh fiktiv ne serialin e animuar One Piece. Ai eshte babai i protagonistit Monkey D. Luffy dhe djali i Monkey D. Garp. Ai eshte udheheqes i Ushtrise Revolucionare qe perpiqet ta rrezoj Qeverine Boterore. Ai eshte armi ...

Monkey D. Garp

Monkey D. Garp eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte zv.admiral i cili trajnoi Coby dhe Helemeppo. Ai eshte babai i Monkey D. Dragon, gjyshi i Monkey D. Luffy dhe gjyshi i adoptuar i Portgas D. Ace. Garp eshte nje nga figu ...

Nefertari Vivi

Nefertari Vivi eshte princesha e Alabastes ne anime dhe manga One Piece. Ajo eshte vajza e Nefertari Cobra dhe Titi. Ajo se pari ishte nje nga antagonistet kryesore si agjente e Baroque Works nen emrin Miss Wednesday. Sidoqofte, ajo perfundoi te ...

Njëmbëdhjetë Supernovas

Njembedhjete Supernovas eshte nje grup prej njembedhjete pirateve ne animen dhe mangen One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ky term i referohet njembedhjete pirateve qe arriten ne Arkipelagun Sabaody para Betejes se Marinefordit. Per shkak veprave ...

Otohime

Mbreteresha Otohime eshte personazh fiktiv One Piece. Ajo ishte mbreteresha e Mbreterise Ryugu, gruaja e mbretit Neptun dhe nena e Fukaboshi, Ryuboshi, Manboshi dhe Shirahoshi. Ne te kaluaren, ajo ishte nje nga dy personat qe moren nje qendrim ku ...

Pika (One Piece)

Pika eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte nje nga tre oficeret ekzekutiv te Ekuipazhit te Doflamingos. Ai okupon vendin e maçit ne Familjen Donquixote dhe eshte udheheqes i ushtrise se Pikes.

Portgas D. Ace

Portgas D. Ace eshte personazh ne anime dhe manga One Piece, e krijuar nga mangaka Eiichiro Oda. Ace ishte vellai i adoptuar i Monkey D. Luffy dhe Sabo dhe djali i mbretit te pirateve Gol D. Roger dhe Portgas D. Rouge. Ai u adoptua nga Monkey D. ...

Ryuma

Ryuma, gjithashtu i njohur si Shimotsuki Ryuma eshte personazh fiktiv One Piece. Ai eshte nje samurai nga Vendi Wano i cili u shnderrua ne zombi nga Gecko Moria pas vdekjes se tij. Ai eshte i njejti Ryuma nga manga e Odes Monsters. Si zombie, ai ...

Sabo

Sabo eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte shef i stafit te Ushtrise Revolucionare i njohur si "Numri 2" i organizates, duke u rradhitur pas Monkey D. Dragon. Sabo eshte vella i betuar i Monkey D. ...

Scratchmen Apoo

Scratchmen Apoo eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte kapiten i Pirateve On Air dhe nje nga dymbedhjete piratet qe referohen Gjenerata me e Keqe. Shperblimi ne koken e tij u rrit nga 198.000.000 be ...

Sengoku

Sengoku i njohur me nofken Sengoku Buda eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai ishte flote i admiralit i marinsave para dy viteve, pasardhes i Kongut dhe paraardhes i Sakazukit. Ai ishte nje nga figurat te njohur gjate kohes se R ...

Silvers Rayleigh

Silvers Rayleigh gjithashtu i njohur si Mbreti i Erret, eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte ish-pirate i Pirateve te Rogerit, i njohur si" Dora e Djathte e Mbretit te Pirateve”. Ai ishte mesues i Luffy ku ia mesoi Haki. ...

Smoker

Smoker Gjahtari i Bardhe eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece krijuar nga Eiichiro Oda. Ai eshte oficere i Marines i stacionuar ne bazen e G-5. Ai u paraqit se pari ne Loguetown si kapiten ku misioni i tij ishte per ta kapur Luffy. ...

Shanks

Shanks" Flokekuqi” eshte personazh ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte kapiten i Pirateve te Flokekuqit dhe nje nga kater perandoret qe sundon ne Boten e Re. Ai eshte gjithashtu ish-anetar ne ekuipazhin e legjendarit Piratet e Roger, i vetmi g ...

Shiryu

Shiryu i Shiut ishte kreu i burgut Impel Down derisa ai vete u burgos ne nivelin e 6-te per dhunen e tij te tepruar, vrastare ndaj te burgosurve. Kur u lirua perkohesisht per te ndihmuar Magellan te shuante trazirat e burgut te shkaktuara nga Mon ...

Trafalgar Law

Trafalgar D. Water Law ose zakonisht i njohur si Trafalgar Law ose me epitetin e tij Kirurgu i Vdekjes, eshte pirate dhe nje nga dymbedhjete piratet te njohur" Gjenerata me e Keqe” ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte kapiten dhe doktor i Pirat ...

Van Augur

Van Augur eshte jashtezakonisht i qete dhe analitik edhe gjate betejes. Ai shume rralle ndryshon shprehjen e tij te fytyres. Megjithate, ne perballjen e tij me Ace ne ishullin Banaro, ai tregoi nje ane te erret - duke treguar nje grin djallezor p ...

Vegapunk

Vegapunk eshte nje shkencetar fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Puna e tij perfshin zbulimin e sekreteve dhe perdorimit te Kairõseki, sekretet se si funksionojne fuqite e frutat e detit, bashke-zbulimin e Lineage Factor dhe aplikacionet e tij ...

Wyper

Wyper eshte personazh fiktiv One Piece. Ai ishte udheheqes i luftetareve te Shandia qe luftoi Enel per ta marrur Oborrin e Eperme. Pas mposhtjes se Enelit, ai u be nje nga rojtaret e Perendise. Ai eshte pasardhes i Kalgares.

X Drake

X Drake i njohur si Flamuri i Kuq eshte personazh fiktiv ne anime dhe manga One Piece. Ai eshte nje marinar qe aktualisht eshte kapiteni i Forcave Speciale Sekrete SWORD, si dhe nje rear admiral. Si pjese e pozicionit te tij, ai eshte aktivisht i ...

Yasopp

Yassop eshte personazh fiktiv dhe nje nga antaret kryesor te Pirateve Flokekuqit One Piece. Ai eshte snajper i ekuipazhit dhe babai i Ussop. Zeri i tij behet nga Michitaka Kobayashi ne japonisht. Ne 4Kids Entertainment, zeri i tij behet nga Jason ...

3+2 (bend)

3+2 u selektuan nga Bjellorusia te prezantojne kete shtet ne Festivalin Evropian te Kenges 2010, per shak se fituan festivalin nacional per te riprezantuar kete shtet. Kenga nga 3+2 per ne Eurosong 2010 eshte "Far Away", e perkthyer si Larg ".