ⓘ Brahim Salihu Curri. Brahim Salihu i lindur ne Tupalle me 1929. Jeta dhe vepritaria e tije prej 82 vitesh i eshte kushtuar e gjitha vete dashuris se tije ndaje ..

                                     

ⓘ Brahim Salihu Curri

Brahim Salihu i lindur ne Tupalle me 1929. Jeta dhe vepritaria e tije prej 82 vitesh i eshte kushtuar e gjitha vete dashuris se tije ndaje atdheut ku lindi, pra Tupalles dhe qeshtejes se shqiptarve te Medvegjes. Iniciator dhe themelues i shume qeshtjeve me nam te madhe ne komunen e Medvegjes.