ⓘ Filipi IV i Maqedonisë. Filipi IV i Maqedonise ishte biri i Kasanderit. Ai e trashegoi per pak kohe babane e tij ne fronin e Maqedonise pak kohe para vdekjes. F ..

                                     

ⓘ Filipi IV i Maqedonisë

Filipi IV i Maqedonise ishte biri i Kasanderit. Ai e trashegoi per pak kohe babane e tij ne fronin e Maqedonise pak kohe para vdekjes. Filipi IV vdiq pas nje semundjeje ne Elatea, duke e lene fronin tek dy vellezerit e tij me te vegjel, Antipater dhe Aleksander.